I Love Me




                    

Vuoden kuumimmaksi hyvinvointi ja kauneusmessuiksi tituleerattu 
I Love Me valtasi messukeskuksen viime viikonloppuna ja minäkin sain palaseni siitä sunnuntaina.
 Sain messulipun yhteistyössä NHS Finland kanssa ja heidän osastonsa oli vailla vertaa luonnonkosmetiikan paljoudessa💚

Mulle oli ihka ensimmäinen kerta kyseisillä messuilla. Näkemistä oli todella runsaasti. Sain valita ystävän mukaani ja halusin ilahduttaa serkkuni Hilman messupäivällä. Päätimme tulla hyvissä ajoin sunnuntaina heti ovien avauduttua, mikä oli viisas ratkaisu. Päivän myötä porukkaa kertyi valtavasti, olin ilahtunut että aamusaikaan paikalla ei ollut niin paljon väkeä ja sai rauhassa kuunnella mielenkiintoisia luentoja ja maistella messutarjottavia. 


Ensimmäisenä kuuntelimme Klinikka-lavalla Olli Sovijärven (lääkäri), Teemu Arinan (teknologia-asiantuntija) sekä Jaakko Halmetojan (ravinto-asiantuntija) luennon 
"Biohakkerin stressinhallinta: hallitse hermostosi, palaudu tehokkaasti ja saavuta unelmasi". 
Mun mielestä jätkät puhuivat paljon asiaa ja oli mielenkiintoista kuulla ja palauttaa mieleen että mitenkäs keho reagoikaan stressiin, mikä siihen vaikuttaa ja miten sitä voi omalla käytöksellä helpottaa/kontrolloida.
 Tässä nykyajan teknologisessa elämässä on tärkeää muistaa ottaa omaa aikaa että mieli ja keho palautuvat tarpeeksi kaikista ympäristön ärsykkeistä ja stressistä💭🙏
Toinen keskustelutuokio kuunneltiin Natural Goods Companyn tarjoamalla aiheella "Hyvinvoinnin taito". 
Tästä olivat keskustelemassa eri alojen ammattilaiset Katja Kokko, Annika Havaste, Pardaman Sharma, Aleksi Seppänen ja Annamaria Sinisalo, vetäjänä Maria Varon. Kunkin henkilön oma ammatti toi eri näkökulmaa käsitteeseen hyvinvointi (ihon/kauneudenhoito, ravinto, liikunta, itsetutkiskelu/rauhoittuminen, lääketieteellinen näkökulma).
 Tämä oli toisenlainen klinikka-lavalla kuultuun verrattuna, pidin näkemyksestä että hyvinvointi koostuu monesta eri osasta ja tekijästä ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. 
Kolmas ja päivän viimeinen kunnolla kuunneltu puhe oli Nanna Karalahden vetämä. Mulle Nanna ei ole entuudestaan niin tuttu julkisuuden henkilönä tai puhujana, mutta olen kyllä inspiroitunut hänen sanojensa jälkeen! 
Paljon energiaa, suoria sanoja, ei tuomitsemista vaan ajattelun ohjausta "miten voisit voida paremmin". Hyvin avaavaa ja antoisaa kuultavaa. 
Nannalla toistui sama hyvinvoinnin malli kuin edellisessä kuulemassani puheessa, ihmisen hyvinvointi koostuu eri tekijöistä ja kaikki ne ovat oleellisessa osassa kokonaishyvinvoinnissa.

Mieli, uni, ravinto, liikunta, työ, ihmissuhteet. 
Siinä on värikäs paletti ja paljon tekemistä jokaiselle meistä!💪💟

Puheenvuorojen jälkeen oli messutarjouksien aika. Meillä kotona alkoi olemaan aika lailla kaikki sampoot, hoitoaineet ja saippuat lopussa ihan vaan sen vuoksi, että pitkittelin ostamista juurikin näille messuille. 
NHS:n osastolta löytyi mielenkiintoisia uutuuksia ja tuttuja tuotteita, jotka lähtivät kotiin mukaan!
Benecosia olen hyvin vähän käyttänyt, tulee mieleen joku meikkipuuteri tms mitä olen joskus kyseiseltä brändiltä kokeillut.
 Valitsin Hendrikin salilaukkuun 
sitruunaruoho sampoon 
ja meille kotiin suihkusaippuaksi hellivän aloe veran. 
Laveran ruusu sampoo-ja hoitoaine ovat mun suosikkeja, muutenkin Laveran kaikki ruusuiset ihanuudet! 
Nämä nappasin hiustenhoitoon kotiin kanssa. 
Mun päänahka meinaa kuivua aina syksyn ja talven tullen ilmojen viilentyessä, joten otin itselleni testiin Cattier Parisin pajunkuorta sisältävän sampoon kuivalle päänahalle 🌿🍁
Madaran osastolta tiesin jo etukäteen mitä halusin. Nämä ihanat käsisaippuat! Hendrik on tykästynyt tähän minttuiseen ja mä taas tähän toiseen hentoiseen jasmiininkukkaan. 
Toinen löytyy siis kylppäristä ja toinen keittiöstä! 
Kun näin 99,7% inkiväärimehun, ajattelin että nyt löytyi helpompi vaihtoehto inkiväärin raastamiseen ja puristamiseen! The Ginger People:n tuote, sisältää luomu inkiväärimehua ja säilöntään sitruunahappoa. Tämä tulee Amerikoista asti, joten ei lähituotanto ystävällisin vaihtoehto, mutta helpompi ja yksinkertaisempi tietysti nesteenä käyttää kuin alkaa itse työstämään inkivääriä. 
Maku tosi vahva pelkilteen, herättää unisemmatkin aamuisin!
 Mulla on tätä jo lorahtanut molempina aamuina messujen jälkeen smoothien sekaan. 
Testereitä ja maistiaisia messuilta sai aimo annoksen. 
Vielä en ole päässyt testaamaan esimerkiksi näitä Madaran uusia voiteita, mistä sain samplet. 
Myös mielenkiintoinen ausseista peräisin oleva papaijasta kehitetty rasva tuli vastaan. Sitä voi käyttää meikäläisten bepanthenin tavoin, kuiville kohdille, haavaumille, rohtuneille huulille... 
Piti itsekin avata heidän nettisivunsa ja vähän tutkailla; http://www.purepapayacare.com.au/pure-papaya-ointment/ 

Ja tietenkin tarjous granolapatukoita!
Messuilta jäi valtavan inspiroitunut ja energinen, itsetietoinen fiilis💥💟
Tuo aamuinen rauha ja luentojen kuunteleminen 
oli ihana hengähdys arkeen. 
Kiitos I Love Me, NHS joka mahdollisti meidän mukavan messupäivän ja kaikki muut inspiroivat ihmiset messuilla💟
 Näillä eväillä on hyvä jatkaa lokakuuta! 💪


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

WHAMISA

Nature of Nyahururu

I LOVE ME 2019